Budoucnost a šum křídel...

Budoucnost a šum křídel...

Anotace: pro někoho, koho mám moc ráda...předem díky za komentáře:-)

Já věřím, že teď už bude všechno pořádku,
Jen nepřeřiď hodinky, aby chtěly jít pozpátku….
Koukni se dopředu, tam kde štěstí čeká,
už žádné slzy bolesti, už žádná tmavá deka.

Co přikryje Ti budoucnost a odkryje Tvé vzpomínky,
stačí jen správně poskládat malé růžové kamínky.
Kamínky lásky, štěstí a souznění duše a těla…
do konce života jen láskyplné objetí, to je to, co jsi chtěla.

A teď, když bolest odchází…
a světlá budoucnost přichází…

Nebude třeba horkých slz a srdce plné bolestí,
tak na růžových křídlech-leť přímo ke štěstí…
Autor sportackaverunka, 18.07.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná jsem to špatně pochopila.Ale myslím,že konec odstavce měl být až za pátým řádkem.Ale jinak se mi to líbí.

18.07.2006 12:02:00 | s.e.n

kdyby tam nebylo tolik rozporů bylo by to super. Hodinky pozpátku né-přesto vzpomínky jsou přivolávány? Přeji další úspěch.

18.07.2006 11:54:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí