Všemi smysly

Všemi smysly

Anotace: ...=)

Posloucháš líbezný tón
zpívajícího rákosí,
ukazujíc lásky skon..

Lovíš neexistující rytmy,
hledáš vůni tulipánů,
slyšíš řeč němého,
jak klade mi otázky,
jednu po druhé..

Slyšíš růst pampelišek,
přiváníš si k zemi,
cítíš život, radost,
strach, bolest i slabost,
cítíš úsměv větru,
tak mu přeci nastav tvář..
Autor Barushca, 18.07.2006
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné postřehy

29.07.2006 22:47:00 | ni.va

prostě výborná

18.07.2006 10:18:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí