Vyznání lásky k Jirkovi aneb touhy jedné adriany.

Vyznání lásky k Jirkovi aneb touhy jedné adriany.

Anotace: no taková básnička však uvidíte.je trochu o svadbě a takdáleatakdále...

Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.

Hare krišna hare hare,
myslím na tě neustále.
já sem tvoje známá
ctitelka Adriana.
Vezmu rtěnku,kytku v dárku,
a zavolám Jirko Marku..
můj Jiříček příjde hned,
půjdem spolu na oběd.
Ach jirko..Ach jirko..
má láska k tobě je lehká jak pírko.
A někdy těžká jak hanácký kroj,
tak už se Jiříčku na svadbu stroj.
Vždyť svatební zvony už nám zvoní
k obřadu veze nás párek koní.
Pavle,Lindo,Kláro,Tome Jano,
buďte u toho až řeknem si své ano...
Autor LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, 18.07.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí