Nová kapitola

Nová kapitola

Anotace: O někom pro někoho

Člověk, kterého jsi dlouho znala
Člověk, kterého jsi milovala
Byl tvá věčná láska
Teď však všechno praská

Už víš jak je věčnost dlouhá
Je to jen vteřina pouhá
Jakoby se vše proti tobě obrátilo
To co bylo už není, už to shnilo

Vůbec nic si netušila
Nyní ti jen krutá pravda zbyla
Ten člověk co jsi ho tak chtěla
Je úplně jinde a něco jiného dělá

Teď vidíš jen cestu jedinou
Stala ses obětí nevinnou
Slzy ti tečou po tváři a chce se ti kýchat
Ztratila jsi smysl žít, nemá cenu dýchat

Ale čas zahojí rány
A otevřou se nové brány
Slunce se znovu rožíná
Tvá věčnost znovu začíná
Autor Žiťa, 19.07.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí