Za kořeny mé

Za kořeny mé

Anotace: ...

Andělé stoupají vzhůru
A pak náhle padají
Viděl jsem v noci můru
A hvězdy jak se hádají

Žal se snáší z oblaků
Smutek padá z mračen
Slyším vytí vlkodlaků
Ten hlas je krví značen

Smrtihlav lítá mezi domy
Sýček je slyšet z lesa
Ráno budou znít zvony
Umíráček k zemi klesá

Dávní bohové se probouzejí
Radegast, Svarog, Morana
Krajiny pusté prázdnem zejí
Hromové dunění se nese horama

Staré hradiště se kryjí
Na noc černou, temnou
Okolo dvorů plno škvorů a zmijí
Prosím bohové buďte se mnou

Dnes vycházejí démoni
Proto nikdo neslaví
Z ohňů maso nevoní
Slyšte, staré pověsti vypráví...
Autor Žiťa, 19.07.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí