Umřel svět

Umřel svět

Anotace: včera večer

včera večer zemřel svět
zamrkal
polkl
a spadl do nitra pekelných útrob

dnes ráno se probouzíš
nepoznáš však
že od teď
žijeme v pekle

osleply oči
zmlkla tvá ústa
svět se dál točí
jen duše je pustá

ďábel nás válí
v pekelném prachu
umřeme všichni

pod tíhou-
svého strachu
Autor Lasska, 11.01.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí