Konec Deprese

Konec Deprese

Anotace: Bitva :))

Depko ty mrcho jedna,
co kazíš mi život den co den,
ty mrcho co ničíš mně,
co otravujes moji duši.
Já rozkopnu ti hlavu jen tak ti to sluší.

Ja oblíknu brnění,
prsní plát, helmu a štít.
A věrného oře jménem Pravda osedlám,
ty mrcho já tě dám.

Pokořím tě,
švihat do tebe budu,
klidně i tisíckrát,
díky tobě sem totiž přestal míti rád.

Bojovník stojí,
paže umdlévá,
meč padá,
konec je blízko je.

A přece to že hájí svojí pravdu,
to nedá mu nikdy pokoje,
jeho spočinout nenechá,
ta jedna hnusná slizká mrcha.

Upustil meč a na kolena spad,
tvář do dlaní skryl,
slzy mu stékaly po jeho tváři,
ne že prohrál to vem čert,
mrzelo ho to že už neuvidí jak tvé oči září.

Najednou celá pláň stichne,
jen vítr skučí,
šustí tráva,
a řeka hučí.
Až pak jen jedno slovo protrhne to
děsivé ticho.

To když se Bojovník,
zkrvaven zvedá a z posledních sil bodá jí.
Bodne poprvé,podruhé,potřetí,počtvrté
a pak zas ticho.
Jedno slovo protrhne to
děsivé ticho,
jen němý výkřik :CHCÍPNI MRCHO !!!
Autor Redingar, 20.07.2006
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí