Anna

Anna

Anotace: ...má příští týden svátek.

ANNA

Anna,
jak krůpěj rosy zrána,
co na trávě se třpytí,
či na pavoučí síti.

Anna,
na šípku růže planá,
předčí svou krásou prostou
květy, co v sadu rostou.

Anna...
Písnička dozpívaná,
a něžné tóny její
se ještě v tichu chvějí.

Jak krásně, libě znějí
podoby toho jména.
Ať dívenka, či žena,
známá i nepoznaná,
Anička,
Andulka,
Anna.
Autor miela, 20.07.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc potěšila a něžně pohladila.

24.08.2006 20:26:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí