Pár dažďových kvapiek

Pár dažďových kvapiek

Anotace: ...clovek nepotrebuje k zivotu vela..slobodu a dve milujuce oci..:-)

Pár dažďových kvapiek

Pár dažďových kvapiek
občas cítiť na tvári,
dotknúť sa luny
a plávať medzi hviezdami.
Pár úprimných očí,
desať prstov k dotykom.
Potrebuješ viac?!
Na cestách si len pútnikom...
Za klobúkom kvet
a nebo nad hlavou,
s batohom plných snov
hľadám cestu za pravdou.
S kompasom v srdci
nachádzam vždy ten správny smer,
s vtáčím spevom, samotu v duši zaženiem.
Len pár dažďových kvapiek a desať prstov k dotykom.
Nehľadám viac...,
na mojich cestách, som len osamelým pútnikom.
Autor mačka.7, 21.07.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle básnička je super. I mě k životu stačí jen málo a je to právě ta láska. Jenomže právě ta láska je někdy mnohem více, než si myslíme. Upřímně milovat a býti milován, to je ta nejhezčí věc na světě.

22.07.2006 10:42:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí