Chcem splynúť so zemou

Chcem splynúť so zemou

Anotace: ...o5 jedna nečakaná strata..

Chcem splynúť so zemou

Chcem splynúť so zemou,
byť ti stále na blízku.
Ležať telo pri tele a hriať
ťa mojim ľudským teplom.

Priložím si ucho k zemi,
a snažím sa zachytiť tvoj dych.
Hrdlo mi zviera žiaľ
a všetky nevypovedané slová....

Pošepkám ti ich...
Prídeš ku mne v snoch,
ako pri každom našom odlúčení.

Chcem splynúť so zemou,
byť ti stále na blízku.
Slzy sa minuli..., duša bolí...
a čas letí...
Autor mačka.7, 21.07.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy čas letí jako bláznivý a to je dobře, horší je, když se strašně vleče. To pak člověk mylí jenom na hlouposti.
V básních často popisuji svůj život.

22.07.2006 10:39:00 | evazjersina

Nesplývej se zemí...

21.07.2006 22:07:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí