Děkuji

Děkuji

Anotace: všem

Všichni jste moje zlatíčka
a proto právem náleží vám tato básnička.

Srdce své s díky otvírám
že moc se mi stýskalo přiznávám.

Pouhé čtyři dny jak voda utekly
já stála na okraji předpeklí.
Však vrátivší se zpět
u bran ráje stojím hned.

Co se to stalo? co se to děje?
básnické forum ze stránek na mne se směje.
Čeká mne nádherná básnička
a krásná, hřejivá slovíčka.

Děkuji vám...zlatíčka.:-))
Autor takova, 11.01.2005
Přečteno 1470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí