Úsměv

Úsměv

Anotace: Napsáno pro dívku, která svým úvměvem léčí všechny kolem sebe.

Tvůj úsměv vykouzlil pocit bezpečí,
na tvůj úsměv prostě žádné zlo nestačí.
Stačí tvůj úsměv, jen letmo a nevinně,
a vše špatné se v éteru rozplyne.
Však - na malý okamžik - přelétne přes něj temný stín,
stín smutku, stín chmur, až ze srdce hlubin.
Něco snad nevyšlo, špatný byl den?
Jen neboj, a neplač už, usměj se jen.
Jen vyčkej pár dnů, toť krátký čas.
Ze srdce zmití ta bolest a strast.
Špatný to chlapec byl,
když ti tak ublížil.
Tak utři slzy a usměj se,
jiný princ pro tebe určitě najde se.
Autor dark_stuff, 22.07.2006
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné,mám člověka,který na mě působí stejně.Když vejde rozsvítí se místnost a každého nakazí svým smíchem.V tvé básni je to přesně vystiženo co mnozí lidé znají a nemají o tom potuchy.100

30.07.2006 09:42:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí