Keď neprichádza spánok

Keď neprichádza spánok

Anotace: ...jednoducho, ked neprichádza spanok..

Keď neprichádza spánok

Keď neprichádza spánok
a do očí sa hrnú slzy,
v ušiach stále tá istá melódia
ktorá pomáha prežiť dnešný večer.

Myšlienky blúdia stále rovnakým smerom
sú stále bližšie k tebe.
Sám nevieš ako máme k sebe blízko...

Cítim sa tak bezmocne...
ruky mi ležia vedľa tela,
očami sledujem pavučinu v rohu izby
a rozmýšľam, čo prinesie zajtrajšok.

Pred sebou biely papier
a hlava plná teba...
keby si mi tak vedel čítať z očí...
keby...
Autor mačka.7, 23.07.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí