Tak moc krásy

Tak moc krásy

Anotace: je na světě

Bílý chumáček vaty
má hnědá očička
černý čumáček
ta bílá kulička.

Nic něžnějšího nad něj není
snad malé děcko uprostřed snění.
bílý plyšový zázrak
náhle se zjeví
a zas je něco co člověk neví.

Tolik něhy a krásy je na světě
otevři oči koukej se člověče.
Červánky na nebi,zelené stromy,
jsem vděčná a ráda,že vidět to ,
dostalo se mi.
Autor takova, 11.01.2005
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí