Barevné bonbónky

Barevné bonbónky

Anotace: Pro Vás ...Pochutnejte si :o)))

I. VZPOMÍNKY

Sametové korálky vzpomínek
Střežíme v dlani jako kamínek
Úsměvy, přání a pohlazení
Smutný den na svátek snadno změní ...

II. LÁSKA

Když zpívá a tančí vůně jarních květů
Ona probouzí se ze snů a běží Tobě vstříc
Malá křehká víla, které je domovem mnoho světů
...LÁSKA ...
Co srdce má bez hranic

III. PRO ŠTĚSTÍ

Kdyby ráno vonělo po lesních jahodách
a pan Slunce Tě probudil
svými hřejivými paprsky...
Že to zní jako sen?
Tak se usměj-
i dnešek může být Tvůj
šťastný den.

IV. HARMONIE

Být větrem který naslouchá
hře na klavír, jež tančí v místnosti
za hebkou záclonou
ve sněhobílém domě
na útesu
nad mořem ...
Tak Ti také kousek té harmonie
přinesu
Autor Beepat, 11.01.2005
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí