Co nechci říct

Co nechci říct

Anotace: bez Anotace

Co nechci říct ve mně stále zůstane
To pouhé slovo beznaděje tu pořád
Je

Němá tvář jen lehce naznačí
Pantomima rytmem hudby
Ten pohyb označí

Ústa chtějí tolik toho říct
Oči se snaží od lidí vynutit
Smích

Ticho nastává
Světlo zhasíná

Jen ty oči teď zdobí pláč
Slzy stékají přes rozmazanou
Tvář

Co nechci říct vlastně znamená
Že němá tvář je někdy i zraněná
Autor Kett, 11.01.2005
Přečteno 537x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí