Provokace

Provokace

Anotace: Tak to chodí

Kohout dlouhý vlastní kouzlo,
přimět davy vážit za zlo.
Slupku, jádra, kázat světu,
oslí zlosti, vyčkat střetu.

Život, smrt. Sršní a včel.
Končí radost jenž jsi měl.
Od pařezu, vinohradu.
Hlava saje proudy sladu.

Moudra rádců hrají notu,
pro uspání stáda skotu.
Dýmkou míru kypří půdu,
a síla knih straší můru.
Autor mamaruta, 24.07.2006
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí