Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Nepříliš světlé zítřky

Za mnou i přede mnou jen temnota táhne se,
světlé zítřky v nedohlednu.
Temná historie v paměti směr určuje,
kam jití a co činiti.
Naděje malá jak kapka v oceánu slz,
jak jediná zářící hvězda na nebi.

Snaž se však sám a uzříš,
co nyní možná nevidíš.
Paprsky slunce zářivého vykukují skrz černé mraky,
ale ihned znovu zahaleny jsou.
To cesta je jediná, cesta do temnoty.
Tu stejně prožijeme všichni, já i ty.
Tu cestu do temnoty.
Autor Slava-THC, 11.01.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí