Smutný dům

Smutný dům

Anotace: .

Před dveřmi třicet párů botiček
za dveřmi citu je málo...
Tam uvnitř bydlí třicet malých dětiček.

Třicet dětiček s dušičkou poraněnou...
do dětských domovů přiletí Ježíšek
a rodiče si nevzpomenou.

Panenky,autíčka,kůň houpací...
dárky jsou vybalené
jen radost z nich se rychle vytrácí.

Za masku úsměvu trápení schovají
když před vánočním stromem
vesele koledy zpívají.

Večer pak v nadýchaných peřinkách
sen sváteční nechají si zdát
o vlastních maminkách.
Autor Cizinka, 12.01.2005
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí