Polibek smrti

Polibek smrti

Anotace: ...

Pro každého z nás si přijde
někdy dřív někdy později
Jak zvláštní ta tvář
mámivá jde zní zář
Pro každého z nás si přijde

Pro každého z nás si přijde
co čeká nás za tou velkou tmou
zda zář či mráz nás obejmou
Pro každého z nás si přijde

Pro každého z nás si přijde
smrt v rouchu hvězd
mě přišla svést
Pro každého z nás si přijde

Pro každého z nás si přijde
jsi zázrak úžasný
tichý úlek nad básní
Pro každého z nás si přijde

Pro každého z nás si přijde
už cítím jak mé tělo ochabuje
a na druhou stranu řeky pluje
Pro každého z nás si přijde
Autor Kessi, 25.07.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem ještě něco přidala:-)

28.07.2006 11:47:00 | Kessi

Tohle mi připadne nedodělané, jakoby vytržené z většího celku, který by mohl být velmi zajímavý. Není to vůbec špatné, něčím se mi to zalíbilo, ale opravdu tomu chybí komplexnější myšlenka.

25.07.2006 21:48:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí