To bylo pondělí...

To bylo pondělí...

Anotace: ...super den...hihi..

Hned při pondělku z rána,
šlápla jsem na slupku od banána,
to bylo breku a těch vzdechů,
když hrabala jsem se do pokleku,
a ti mladíci co čumí v ulici,
místo aby pomohli,blbě se křenili,
na tašku se mi vrhli.
Popadl mě vztek,
nadala jsem jim do hňupů a debilů
a jestli se nepletu, přihodila jsem i ruční odvetu,
policajt co okolo šel,
zabránit v akci mi chtěl,
dělat to teda neměl,
v zápalu boje, dostal taky svoje.
A teď sedím v seknici na policejní stanici,
pokorně říkám omluvu,
budu si už pamatovat,že mám se vzdát,
a lumpům odevzdat třeba i dědečkův řád.
..
to byl teda den.
Autor isisleo, 25.07.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měla ses křenit ještě víc než oni!! :o)
Vždyť přece o legraci všichni tolik stojí...
možná si ještě slupku do účesu vplést
na památku, jak k nohám jsi jim padla
a prokázala čest... ;o))

15.09.2006 20:05:00 | Cecilka

hihi...to je nadsázka...přeci...dala bych to do humorných,ale ono to zas tak humorné není...

26.07.2006 16:37:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí