Utopená ve stínu

Utopená ve stínu

Anotace: a ve smutku

V pokoji temno
a písnička tichá
prochází tělem mým
beze slz vzlyká.

V srdci chtíč
a v životě smůla.
Hozený míč,
co ujmul se ho průvan.

Utopená ve stínu
a v hloupé básni bez rýmu.

Tělo mě nebolí
bolest mám v duši
srdce jen s nevolí
přestává bušit.
Autor evy, 25.07.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí