Pohřeb

Pohřeb

Anotace: ...

Všichni stojí zarmouceně, lkají,
sklánějí svou hlavu,
jste tam jiní než ostatní vás znají
a já stojím uprostřed toho plačícího davu.
Slova slyším jen vzdáleně z úst všech,
však nebylo by pro mrtvé lepší neslyšet
každý váš vzdech?
Vždyť odešli v míru
a zatím v těch bílých obyčejných zdech,
kde hledají svou víru,
slyší nářek a pláč
svých blízkých, které měli rádi,
vidí jen smutek řinoucí se z očí
těch kteří dřív byli příbuzní, známi či kamarádi.

Stojím tam
a vidím jak v té dřevěné truhle lesklé ležíš
již bez ducha a sám,
avšak pamatuji si tě spíše jak ke mně běžíš
s úsměvem a jsi rád.
Já vím lehce se to říká… tyto slova,
říkám si je dokola, ale pláču také tak,
už nezřím tě znova,
jen na fotkách.

Sbohem…
Autor Pincik, 25.07.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na toto téma nehodí se řádky kritiky, proto je ani psáti nebudu .. jo a použila jsi slovo kamarád .. a to jsi říkala, že se bez něj obejdeš .. =DD

28.07.2006 15:54:00 | Miro Sparkus

Je to moc krásné...

26.07.2006 06:44:00 | sapho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí