Pro Petra Vincenciho...

Pro Petra Vincenciho...

Anotace: tato báseň je o tom, jak moc chci žít s někým koho miluji...

Chci Tobě miláčku všechno říct,
jak já Tě milovala, to snad už víš.
Chci být zpátky ve Tvých snech,
alespoň jednou, prosím NAPOSLED!
Chci slyšet zas ta krásná slova,
hmmm... už ne, bohužel, je to škoda.
Chci cítit lásku Tvou jak hladí,
jak krásné to bylo, už není k mání.
Chci s Tebou jít tou ulicí,
se smíchem po trávě vonícím.
Chci křičet "DEJ TAM TAMTO"!
A kráčet si životem bez žádných trampot.
Chci cítit Tvé polibky po celém těle,
šeptat Ti do uší jak moc chci Tě.
Chci vrátit čas a napravit chyby,
vím, byla jsem hrozná, ale Ty taky!
Chci milovat se s Tebou, tak jako dřív,
bez žádných ostychů a krutých lží.
Chci odpustit Ti a začít znova,
jak moc, na to nestačí slova.
Chci abys odpustil i Ty mě,
a pochopil, že byla jsem na dně.
Chci abys mi řekl, že máš mě stále rád,
neboj se toho, já vím, že máš!
Chci abys mi hladil bříško, teď už prázdný,
abys mu řekl, promiň, že nebyl jsem tady.
Chci dát všechno dopořádku a žít ve třech,
já, naše Nikolka a Ty Petře!!!
Autor Saberska, 11.07.2004
Přečteno 801x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí