Změna

Změna

Anotace: změna je život

Kam tvoje kroky směřují
k nenávisti nebo k pochopení
bloudíš ulicí a hledáš
marně svůj cíl,
lidé jsou zlí,nechtějí
znát proč se tolik trápíš.
Osud nebo náhoda
to mě naučila jedna osoba,
je to přeci věčná otázka,
káždý ať svého
strůjce štěstí jest,
pak už to bude na tobě.
Nikdo tě za ruku
vodit nebude
tak pusť se radši hned
ať víš že tohle je jungle,
neztrať se a vyhraješ,
nad osudem i nad náhodou
se hloupě zasměješ.
Autor Héďa2, 28.07.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to beznápadité vykřičení se mladého děvčete.Jen jakési vyprávění zakomponováno do zdánlivého tvaru básně. Špatné...

28.07.2006 14:05:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí