Než půjdu spát

Než půjdu spát

Anotace: ..

Než půjdu spát
pustím si pohádku
rozestelu si postýlku
medvídka obejmu
do říše snů odejdu
a nechám si nejsladší sny zdát
Autor Ema, 13.01.2005
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí