Smysly

Smysly

Anotace: hovoří

ústa mlčí,oči hovoří
hřejivé blaho se do srdce vkrádá
ústa mlčí,dlaně hovoří
mám tvých dlaní řeč ráda
ústa mlčí,naslouchám akordům
tvého těla
ústa mlčí,cítím tvou vůni
chvěji se celá
ústa mlčí já uvnitř křičím.
Nastává zatmění smyslů.
Autor takova, 13.01.2005
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí