Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Čtěte....proč báseň?..proč ne?...proč "lidé"?..kdo jiný vzpomíná?....

I vzpomínky stárnou,
jsou bledší a vzdálené,
tvůj úděl? Chránit je
dokud jsou čitelné.
Otevřít, listovat,
jak snadné je číst,
jak snadné však je
číst mizící list.
Úsměvy, mrknutí
s flirtem jež svádí,
zážitky, vzplanutí,
chvilky co hladí.
Přátelská rada,
i ta v duši místo najde.
A každá Duše je ráda,
jak vzpomínat je snadné.

Každý podle sebe nakládá
se vzpomínkámi získanými.
Jeden je brání, Druhý hýčká,
aby se nestaly "ztracenými".
Třetí je odhodí, bojí se minulosti,
Čtvrtý v nich prodlí čas,
jen vyhne se budoucnosti.
Pátý se poučí, z nešvaru či neúspěchu,
Šestý nevzpomíná,
žije v depresích a ve spěchu.
Je na Vás co s nimi,
tu bránit, tu hodit v dál,
"hle člověk jež ho znám,
hle dívka jež jsem miloval".
Já radím Vám braňte je,
vzpomínky nejsou skryté zlo,
jen říkají co jste zkazili,
či co se Vám v životě povedlo.
Autor Lukariosa, 29.07.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí