Odplata

Odplata

Anotace: No tak k veselosti to má zase daleko:).. já za to nemůžu, jinak je mi fajn, ale asi mě uvnitř něco někde hlodá:)

Stáhnu Tě do svých děr
a nechám Tě tam
Vylezu oknem ven
na cestu se dám

Budeš jako já - beze jména,
když jsi mi vše vzala
A tak sedíš,
aby si pak tiše sama stála

Ať víš, jaké to je,
když se nic neděje

Kdysi jsem tam taky sám
seděl nebo stál
a čekal, co se stane dál
a počítal

Kolik dní ještě bude svítit Slunce,
než úplně spadne z oblohy
Kolik dní stačí, než přijde štěstí
a všechno změní své polohy

Štěstí je v tu chvíli jako sen,
může Ti uletět oknem ven
může být s Tebou navždy spjato
a může Ti být jednoduše vzato

Štěstí je v tu chvíli jako sen,
musíš to všechno pochopit jen
a přežít jeden krutý den
dlouhé a ničivé samoty,
když nechám také já Tebe
chvíli
uprostřed temnoty

Ať víš, jaké to je…
Autor KreestynaK, 01.08.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noo my jsme vzdycky byvaly hodne odlisne hlavne:) do pesimismu me zas tak netahej;)...i kdyz ty moje slova tady,... vytazene rovnou z duse,... taky o me neco rikaji... tezko rict, ale povazuju se osobne spise za optimistku:)

03.08.2006 01:38:00 | KreestynaK

nojono..my sme wždycky býwaly pesimstky...ale daří se nám tak =O)

02.08.2006 23:55:00 | black_and_red

kpku kruté,
ale působivé

01.08.2006 09:31:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí