Strom

Strom

Anotace: podzim 2005

uprostřed nebe je mrak
a na nádvoří suchý strom
srdce lásky bývá znak
a hrana zvoň komu zvoň
bolavá zůstane jizva
odlétá pestrobarevný pták
nezvaná dáma samota plačíc
přišla jak hrom a zazvonil zvon
pestrobarevný pták zmizel v mracích
a zbyl jen osamocený strom
Autor Peavey, 01.08.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako sen nebo přelud, rozhodně zanechá stopu, líbí

19.12.2006 16:44:00 | Pe&Pa

taková pohádkově snová,
ale zase jedna smuténková

01.08.2006 09:23:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí