Obchodník se slovy

Obchodník se slovy

Anotace: do pytle asi docela kýč...

čtyři stěny okolo a jen bílá zeď
Bílý papír předemnou a na něm pár vět

Marných lidských osudů plný je náš svět
Hledáme pak útěchu na dně černých řek

Pochopení ke koupi není
snad najde se ten, kdo krutou pravdu změní

Pří pochodu tmou, všude barvy řvou
Poprosme pár andělů, snad oni živí jsou...
Autor Sebastian_13, 01.08.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pří pochodu tmou, všude barvy řvou
Poprosme pár andělů, snad oni živí jsou..

PARÁDNÍ!

01.08.2006 09:29:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí