Milošovi

Milošovi

Anotace: Mému bývalému...

Nejsi už mužem, kterým jsi byl,
znáš jenom pomluvy, vnitřně jsi shnil.
Chceš jenom ublížit, hodně mě zranit,
už je mi jasné, že mám se tě stranit.
Štveš moje štěstí proti mně,
tak ať je to tvoje prokleté!
Autor Temeraire, 01.08.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí