NAVZDORY

NAVZDORY

Anotace: Navzdory čemu???

Navzdory proti všem,
navzdory jemu,
bráním se osudu,
bráním se všemu.

Navzdory jistotě,
že není už zbytí,
navzdory samotě,
bráním se žití!

Navzdory pocitu,
že přijde vše brzy,
navzdory soucitu,
potlačuji slzy.

Navzdory lítosti,
bráním se podlehnout,
navzdory mé bytosti,
bráním se rozhodnout.

Navzdory tomu,
vždyť víte čemu,
bráním se osudu,
bráním se všemu.
Autor AH, 01.08.2006
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí