Strach

Strach

Anotace: ...se vloudil domů k nám

slyším,
na cestu dopadají kapičky deště
cítím,
že někdo je tu se mnou ještě
vidím,
někoho mi nahlížet do okna
čekám,
až přijde nějaká pomoc ochotná.

ležím,
ale usnout již dlouho neumim,
doufám,
že se již nikdy ze sna neprobudím
vnímám,
kolem sebe ten podivný strachu pach
umírám,
uvnitř,ve svých obavách.
Autor black_and_red, 02.08.2006
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí