Špátná iluze o dobré věci

Špátná iluze o dobré věci

Anotace: Jde o sadu rýmů napadajících mě z rána po jedné letní párty, kdy jsem trochu přemýšlel o smyslu života!

Život je mlha,
stále k zemi padající.
Život je sen,
který mají všichni lidé,
nejen ti spící.

Život je mlha
s občasnou jiskrou v povzdálí,
která však brzy uhasne,
když tvůj sen je nestálý.

Proto musíš mít vůli
a jít za snem dál,
a tak nevšímej si smůly,
hlavně ne aby ses bál.

Život je mlha –
mlha mnoha osudů a cest,
však nelze si vybrat jaký chceš život,
jen jak ho chceš vést.

Život je mlha,
která vane všude kolem nás,
a i když jde ztuha,
rychle ubíhá náš čas.

Tak žij dál svou mlhu
a věz čím chceš být,
snem naplň láhev osudu
a pokus se osvobodit.

Až vyprší tvůj čas,
tvá mlha se zpátky k nebi vznese,
a pokud tvá duše našla srdce hlas,
je možné, že dole opět ukáže se.

Tak důležitá je harmonie života
a ty musíš žít tak, jak umíš.
Pokud jsi dobrý a vstoupíš do světa,
zkus ukátat lidem,
zač vlastně stojíš.
Autor P.W.N., 13.01.2005
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí