Afirmace

Afirmace

Anotace: ...moudro(když na nějaké příjdu),které posílám svým přátelům pro radost, zamyšlení...jak chcete... :-))))

Díváš se na svět očima zelenýma,
proměnuješ neklid ve slova,
otvíráš své srdce plné lásky,
prosím, zkus i Ty, bez nadsázky,
užít si života,
příjmout se ve všech svých podobách,
dávat štědře, ale i brát,
roznítit oheň inspirace
a jeho světlo poslat dál,
s radostí a nadšením
obyčejný život,
v zázrak proměnit.
Autor isisleo, 02.08.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díváš se očima zelenýma...
zelená - barva léčení...
možná, že náhodou jsi zvolila...
však náhoda - vlastně není...
Díváš se očima zelenýma...
když svět ti leží u nohou...
lásku máš, abys uzdravila...
věř, tohle není náhodou...
;o))

15.09.2006 20:17:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí