Povolební vedro

Povolební vedro

Anotace: tvůrčí činnost

V povolebním handrku
zase jdou si po krku
týden za týdnem si běží
i ve vedrech stále svěží
jsou všichni ti protivníci
nutno k tomu ještě říci:
nezačíná nová éra
stále jsme bez premiéra
bez předsedy parlamentu

že jsme jen šli za tu plentu !

Lidé odpovědně pracující
mohou k tomu jenom říci
seberte své saky paky
komedii pro diváky
hrajte tam kde o ni stojí
zde určitě již neobstojí

Poražený z křesla nechce
ti to nevzdají tak lehce
lépe je být stále v krizi
nesmysly plácat v televizi
je snadnější než pracovat
že na to doplatí náš stát?

To snad nejméně jim vadí

maska však zůstává již odkryta
koryta jen koryta jen koryta !!!
Autor Heron, 02.08.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toho předsedu parlamentu bych tym vynechala, jinak parádní.
Taky to tak cítím a lépe bych to nenapsala.

02.08.2006 12:51:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí