co a jak - pokusit se

co a jak - pokusit se

Anotace: jen tak stvořená báseň z čirého zmatení

jak a proč
a kolotoč
radši mi pro pivo
do hospody skoč

kterak a čím
prosím, smím?
ptáka i s hnízdem
k večeři sním

klidně to zkus
alespoň se pokus
třeba tě neodveze
do pekla autobus
Autor hamba kahle, 02.08.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten první verš budiž,
ale co ten zbytek?
I když máš hlad,
zkus méně pospíchat.

02.08.2006 15:22:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí