Dál

Dál

Anotace: chjoo... :)

Přemýšlím
co bude dál

Až se vrátím
mezi své úsměvy
a žaly

Mezi listí
na známých cestách
nesčetných
které mají ne vždy směr
ale velký cíl

Přemýšlím
co bude dál

Až bude moci pravda
vylézt ze svých skulinek
a jinotajů
teď kryjících se
za plexisklem
oblouznění a zmatků
bez řečí

Jen psaných slov
bez jasných emocí
které lze skutečně cítit
jen s možností doteku

Emocí
které lze propustit
na svobodu ze zajetí těla
jen v tu pravou
a vhodnou chvíli
která ještě nenastala

Ale už na ni konečně více
a více čekám

S úlevou a bez napětí
s kusem apatie
v duši

Apatie
která mé tělo kryje
před možným nebezpečím
citového úrazu

Aspoň na chvíli…
Autor KreestynaK, 02.08.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pochopilas to asi jinak, nez to myslim ja, ale nevadi;) kazdy si v tom najde svou myslenku...:) i tak moc dekuju:) k.

02.08.2006 21:21:00 | KreestynaK

Líbí,ten pocit znám...přeji,aby apatii brzo vystřídala sympatie,a to bez citového úrazu:-)

02.08.2006 21:08:00 | Solitaire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí