Touha (...?)

Touha (...?)

Anotace: tak ještě jednu smutnou dneska, je taková nálada zase:)...

Kvičení bolestných žalů
s kapkama na listech
a ranami v srdci
po ničem podstatném
a po něčem přeci

Jsem blázen
jemného snění
v utajených světech
duševního klení
a srdečních letech

Temnou dírou
do nebeských výšek
až ke žluté plné energie
která změní svou barvu

Jako chameleon
po soumraku
zčerná
přizpůsoben nočnímu mraku

A srdce skáče
a bije na poplach
snad mám taky trochu strach…
Autor KreestynaK, 02.08.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí