Černé srdce jako jed

Černé srdce jako jed

Anotace: ...

Srdce černé jako jed

Havran snáší dál se k zemi,

K zemi, která není zemí,
Havran slétá čím dál níže,
Křídly mává, havran ví, že
Černá srdce v kámen se mění,
Uhasínají po setmění,
Černá srdce jsou kov, jsou led,
Je v nich tmavý, černý jed
Kdo napije se jednou jedu,
Toho vzápětí já svedu
Kdo napije se vícekrát,
Toho svádím mnohokrát,
Když v srdci černém jako led
Skvrnka citu se projeví,
Pak ztrácí černou svou moc –
A lásky taje objeví
Však srdce černé jako jed
Zůstane navždy tmavým,
A přes jiskřičku citu v sobě
Nikdy se nezbaví
Aroma má černý led,
Já odhalím své srdce hned
Však nikdo mi to nevěří,
Neb mají duše z pápeří
Když není síla pochopit, jak černé srdce musím mít
Pak dál jej v sobě ukrývám –
Že jiná jsem však neskrývám.
Autor Ammazonic, 03.08.2006
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, zajímavý nápad, možná ještě trošičku malinko promyslet, avšak téma a výběr slov je dobrý.

03.08.2006 08:30:00 | Liwinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí