Brány

Brány

Anotace: Žádná hudba pro mě nebude dost hlasitá, dokud se nenaučím ji stlumit.

Brány k tomu jsou blízko,
stačí natáhnout ruku!
Vstaň a pojď je otevřít!

Jsou tiché,
pusť si to,
co máš ráda.

Rozezněla se hudba,
tak rozdílná od ostatních...

Zakřič si!
Dnes žádná hudba,
není dost hlasitá.

Trahá to ostatním uši,
řev a nálož dynamitů,
je proti tomu málo.

Hraj s nimi!
Jsi totiž na stejné lodi,
tohle je má rada.

Hudba je pomoc,
i když je hlasitá,
najez se jí dosyta.

Trhá ostatním náladu,
hlas jen skřípe,
za doprovodu hlasitých kytar,
ta hudba ti dodala odvahu?
Tak jdi a rovnou vyhraj!

A stejně, jakö nepřemýšlíš nad tím, jestli tvá hudba někomu vadí, nepřemýšlej nad tím, jak to dopadne.
Autor Aaliyan, 03.08.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně tě v tom pokojíčku vidím:-)...

03.08.2006 20:11:00 | Gina Rocca

"Milovat je milovat, to je slepá ulička."
To je geniální =)
Neposloucháš Evanescence? =)

03.08.2006 18:16:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí