Dear my mouse

Dear my mouse

Anotace: Vykládala jsem to své plyšové myši, je to v angličtině a omluvte, pokud jsou tam chyby.Tohle bych v češtině, nikdy nenapsala.

My mouse,
do you know,
that I´m sitting on the floor,
in my room?
éá
My mouse,
do you know,
that I´m sitting on the floor,
and I´m crying?
íá
I´m Aaliyan André Maylfly,
but I don´t know,
what I can do now.
č
What I think,
about me,
what I think,
about this boy,
dear my mouse....
é
Once upon a time,
one boy said to me:
You´re stupid,
you´re horrible,
you´re dirty
and I can´t live with you!
č
And one boy iis here now,
He´s so ordinary and unordinary,
and he said: I like you.
ž
Dear my mouse,
I don´t know,
what I´m doing now,
It´s rainy,
but he going to go to horses,
and say: I like you.
í
My mousem
do you know,
that i´m sometimes cry,
I´m not a dirty girl,
I like just him,
but i don´t know,
how I say it him.
š
And once upon a time,
I killed in my dreams boy,
who said,
you aren´t good girl.

My mousem
do you know why?
Maybe becose I live my dreams....
ěščřžýáíéů
Autor Aaliyan, 03.08.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda neumím anglicky.

03.08.2006 23:43:00 |

Měla by sis zkontrolovat tu angličtinu:-( Rozumět tomu je, ale na anglická slovíčka je tam moc české gramatiky. A to jsem ještě mírná.... promiň.

03.08.2006 20:14:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí