MOST

MOST

Anotace: most, přes minulost! ne vážně ne, tohle je trochu jiná kapitolka...

Stojím na mostě... osudu
vstříc hledím temnotě...
do neznáma, hádám....
co mě čeká!
Ta řeka, co podemnou bouří...
láká mne... skočit!
a ukončit tak trápení.
nevím ani proč, prostě... JSEM.
Sama sebe se ptám... ČÍM?!
a beznadějně odpovědi hledám...

Stojím na mostě...bolesti
a do řeky hážu svůj strach
štěstí oplácím si neštěstím...
hledám.... to málo dobra.
bouřící řeka, do temnoty svých hloubek láká.
Sova pobízí mé kroky.
Skáču a propadám se... do ledové stoky.

Stojím... na prahu
a čekám, kdo za dveřmi se skrývá
Autor Gwladus, 04.08.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle...co víc říct než opravdu dost dobrý jen tak dál

05.08.2006 15:46:00 | nemick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí