Pirátský vzkaz

Pirátský vzkaz

Anotace: Poslední a taky první, co jsem na dovolené napsala.

Nechci odsud pryč,
i když vím,
že se vrátíme,
co když ale cestou domů,
my, piráti, něco ztratíme?

Ztrácíme domov,
ne ten skutečný,
ale ten mokrý obzor slunečný,
to nikdo jiný nepochopí.
Autor Aaliyan, 04.08.2006
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí