O ženách

O ženách

Anotace: ...taky byla dlouho v šuplíku...

Ženo,
proč jsi se narodila?
To, aby jedna hvězda
navíc zazářila.

Ženo,
proč ty jsi zrodila
To, aby bolestí mou, provždy,
smyla se má vina.

Ženo,
proč jsi zradila?
To, aby touhou mou rozvil se květ,
aby bylo jednou o čem vyprávět.
Autor Hančí, 14.01.2005
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí