Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: ...to je ta poslední z roku 1988...

Chtěla bych ...
jako kůra pomeranče se svléct
a modré nebe na dlaních ti nést.

Chtěla bych ...
pohled tvých očí ucítit
a nemít jen studený byt.

Chtěla bych ...
z dlaní ti podat
poslední kapku vody.

Chtěla bych ...
písni dát naše rýmy
a dokázat být opět svými.

Chtěla bych ...
jako kůra pomeranče se svléct,
odhodit ji a zavonět.
Autor Hančí, 14.01.2005
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí