Jarynovi

Jarynovi

Anotace: ..tak říkám mému bratranci..

Neboj se vysvléknout duši,
nahá barva ji sluší.
Neboj se podělit o vzpomínku.

Vždyť je to někdy legrace
když Oni jsou tam a My
ještě tady na place.

Neboj se vysvléct ji do naha
ona i v šeru,
jako jahody na louce, dozrává.

Vždyť je to někdy k smíchu,
když nevíme kudy kam
a občas skřípneme si míchu.

Neboj se chodit nahatý
jako za mala.
Život ti stále ještě nahrává.
Autor Hančí, 14.01.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí