Naše české pivečko

Naše české pivečko

Anotace: ... teče pivo proudem

Naše české pivečko to je lahoda
to se hodí ke všemu ne jako voda
určitě jste věděli že po vepřové se zelím
chutná i ve všední den tak jako v neděli

Naše české pivečko to je pohádka
ochutnat je nemohou snad malá děťátka
o radost se podělí proto všichni dospělí
když tři čtyři piva dají vládne veselí
Autor Heron, 05.08.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne jen chlapi sobě:o)))

05.08.2006 18:07:00 | Gamy

mluvíš mi z duše, pivečko můžu :-)

05.08.2006 17:05:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí