V letní restauraci

V letní restauraci

Anotace: za pěkného (za každého?)počasí

V letní restauraci za drátěným plotem
nesmrdí to kouřem pivem ani potem
v letní restauraci sedávají rádi
odpoledne večer starší ba i mladí

Na těle i na duchu
osvěží se na vzduchu
při sklenici s čepicí
stín tu vedro prolomí
když se schová za stromy
jasné slunce zářící

V letní restauraci tam se dobře sedí
číšníci to taky jistě dobře vědí
obsluhují vzorně příjemně se tváří
sezóna tu končí někdy koncem září
Autor Heron, 05.08.2006
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí